27.11.2018 г., В. Л.

Очарован съм от доброто обслужване и професионализма.

 

15.01.2019 г., Г. Н.

Посетих ушен кабинет в МЦ „Окулус”. Благодаря на д-р Станев за доброто отношение към пациента. Бъдете все така благородни!

 

25.04.20219 г., А. И.

Посетих очната клиника изпълнена със страх, поради немарливото отношение към очите си. Благодаря сърдечно на д-р Велизар Тодоров, който безупречно се справя със задълженията си. Пожелавам здраве и благополучие на всички!

 

08.05.2019 г., Н. Т.

В очната клиника ми направи впечатление топлото отношение и нужното внимание, което обръщате на пациента и добрата организация.

 

02.09.2019 г., А. Н.

През м. октомври 2017 г. бях оперирана в МЦ „Окулус” от д-р Велизар Тодоров. Прогледнах и се родих отново. Останах много доволна от отношението към мен. Ето защо реших операцията на второто око също да бъде направена от този екип. Златни ръце имате, д-р Тодоров! Бъдете живи и здрави и дерзайте в същия дух, за да помагате на хората!

 

14.09.2021 г., А. Д.

На 14.09.2021 г. посетих клиниката за операция. Бях възхитена от отличната организация и обслужване. Когато един болен има нужда от лекарска помощ, много е важно посрещането и учтивото отношение на персонала. Възхитена съм от д-р Велизар Тодоров и неговия екип. Санитар Маринов те посреща с усмивка и позитивно отношение. Пожелавам на целия екип много здраве и успехи в благородната професия!

 

„Бях оперирана в МЦ „Окулус” през месец август 2015 г. от д-р Тодоров. Останах много доволна от отношението към мен. Ето защо реших операцията на второто око също да бъде направена от този екип. За пореден път се уверявам, че в здравеопазването имаме прекрасни лекари, за които професията им е призвание. Пожеланието ми е да бъдат здрави и все така да дерзаят!”

„Бях оперирана от катаракта на 28.11.2016 г. Благодаря на д-р Минков и целия екип за успешната операция! Похвала за организацията и хигиената. Да сте живи и здрави и дано още такива добри професионалисти!”

„На 19.09.2016 г. бях оперирана от катаракта на дясно око. Съжалявам, че съм се държала толкова време. Нищо не виждах. Сега се чувствам чудесно. Златни ръце на д-р Тодоров – преклон пред него! Да е жив и здрав да отваря очите на много хора много години!”

„За втори път ползвам услугите на МЦ „Окулус”. Много съм доволна. Обслужването е на професионално ниво. Екипът на центъра е много любезен. Горещо препоръчвам на всички, които имат нужда от тези медицински услуги, да се възползват тук. Много, много благодаря на всички! Бъдете все така професионалисти и с такова отношение към пациентите!”

„Благодаря на екипа специалисти за акуратното обслужване и опериране! Бъдете живи и здрави! Препоръчвам на всички с тези проблеми да дойдат при Вас!”

Искам да изразя сърдечната си благодарност към целия лекарски екип и обслужващ персонал на очен медицински център "Окулус" - гр. Плевен. Близо половин година живях в света на сенките и полумрака - имах катаракта и на двете очи. За бивша учителка като мен, заобиколена от книги , беше много тежко. В деня на операцията от притеснение кръвното ми закова 200 на 100. С адекватни медикаментозни и психотерапевтични средства бях извадена от стресова ситуация. Благодарение на професионализма на д-р Румен Минков, д-р Татяна Микова, д-р Велизар Тодоров и д-р Мая Мичева операцията бе успешна. Благодаря че върнахте светлината в очите ми.

Много съм благодарна на екипа на очна клиника "Окулус", който извърши операция на окото ми и бяха толкова внимателни. Отличните специалисти са винаги ценени, Благодаря че ви има! Пожелавам Ви добро здраве и високи професионални успехи!

Много благодаря на екипа на очна клиника "Окулус", които бяха внимателни към нас, и направиха така, че моя баща прогледна още един път. Благодаря от сърце!