Оптика "Окулус-Кушинова" се намира в центъра на гр. Плевен, пл. "Свобода" 7, с вече 25 годишен стаж. В оптиката ще намерите богат асортимент дамски, мъжки, детски рамки и слънчеви очила на водещи брандове, както и такива в среден ценови клас.

Тук има голямо разнообразие на диоптрични и слънчеви стъкла - обикновени и специални, на фирми наложили се на пазара с високото качество на своите продукти - ESSILOR, MASKA, ZEISS, OPTISWISS, RODENSTOCK, DIO, EUROLENS, NEOLENSES, HOYA, INDO, Юниглас, ЮВИ.

Оптиката предлага и голям избор на контактни лещи - меки, твърди и козметични, с разнообразна цветова гама, както и всички видове консумативи за тях - ALCON, BAUSCH & LOMB, COOPERVISION, ADORE, CMI, ОЧНА ОПТИКА И КОРЕКЦИЯ.

Тук ще намерите и голямо разнообразие аксесоари за очила.

Оптиката разполага с очен кабинет и офталмолог. Тук може да си направите преглед както за корекция на диоптъра, с възможност при закупуване на очила той да е безплатен, така и пълен очен преглед.

Диопричните очила в оптика "Окулус-Кушинова" се изработват с най-съвременна техника от специалисти-оптици, които работят с усмивка и удоволствие за всеки клиент.